photoriet v. fotograf Anne Marie Sørensen
Pile Allé 43, st. tv., 2000 Frederiksberg
E-mail: ams@photoriet.dk
+45 5150 6541 © COPYRIGHT 2017

Om Photoriet

Anne Marie Sørensen

Fotograf Anne Marie Sørensen

Tiderne skifter og nye ideer formes. Efter seks dejlige år i studiet Photoriet, har jeg påbegyndt en ny fase af mit virke, hvor jeg er rykket ud og arbejder on location. Det kan elsempelvis være et sted i byen, hvor vi kan bruge det naturlige lys, i dit hjem, på din arbejdsplads eller ude i det fri.

Hvad har du brug for?
Portrætfotografering kan have flere formål. Du kan bestille tid til fotografering til LinkedIn, CV, dating, pas og forsikringssager m.m., men det kan også være, at du har brug for fotografering af dit barn, et familiefoto eller et billede af din kæreste. Måske er du midt i en graviditet og vil forevige en dejlig tid i et smukt professionelt print.
Du er altid velkommen til at høre om, hvordan vi løser opgaven i en fotosession, om pris og muligheder for print og montering af billederne enkeltvis eller som collage. Still life fotografi til kommerciel branding arbejder jeg også med, og her kan jeg lave et tilbud til din virksomhed.

Før og under optagelsen
Det er de færreste, som har prøvet situationen før. Derfor taler vi sammen inden optagelsen om formål, påklædning og levering. Optagelsen varer almindeligvis  en halv time, men jeg sætter en time af.

 

Udover portrætfotografering kan jeg tilbyde:

Billedservice
Jeg restaurerer også gamle fotografier. De scannes, retoucheres og printes til den størrelse, du ønsker. Professionelle print af dine egne optagelser laver jeg også. Hvis du selv har en fil eller en tegning, som du har brug for et print af, så kan jeg også hjælpe dig med det.

Tryksager
Visitkort, flyers, plakater og kalendere produceres på bestilling.

Museummerchandise
Jeg arbejder for flere museer bl.a. med udformning og produktion af Faircotton-tekstiler m.m. til museumsbutikker.

  • Bestil venligst tid for portrætfotografering på tlf. 5150 6541 eller send en forespørgsel til ams@photoriet.dk

    Telefon og mail er altid åben, så vi kan finde en tid, der passer dig.
    Jeg fotograferer også udvalgte lørdage og søndage.