photoriet v. fotograf Anne Marie Sørensen
Pile Allé 55A | DK-2000 Frederiksberg
E-mail: ams@photoriet.dk
+45 5150 6541 © COPYRIGHT 2016

Om Photoriet

Anne Marie Sørensen

Fotograf Anne Marie Sørensen

I seks år har jeg haft mit stilfærdige, enkle og bæredygtige fotostudie i Pile Allé 55A overfor Søndermarken. Omgivelserne er med til at give den ro, som er en af betingelserne for mig for at skabe et godt portrætfotografi.

I dag er Photoriet et ”slow studio”, hvor jeg i mere end halvdelen af årets måneder blot bruger det naturlige dagslys. Ingen lamper, kun solen. Det giver en rolig atmosfære for kunder, børn såvel som voksne, og det giver efter min opfattelse de smukkeste og mest naturlige billeder. Her gør jeg mig umage for at give mine kunder en god oplevelse og et godt portræt. Jeg arbejder med at finde frem til det punkt, hvor lys, skygge og stemning når sammen til et ægte udtryk.

Hvad har du brug for?
Portrætfotografering kan have flere formål. Du kan bestille tid til fotografering til LinkedIn, CV, dating, pas og forsikringssager m.m., men det kan også være, at du har brug for fotografering af dit barn, et familiefoto eller et billede af din kæreste. Måske er du midt i en graviditet og vil forevige en dejlig tid i et smukt professionelt print.
Du er altid velkommen til at høre om, hvordan vi løser opgaven i en fotosession, om pris og muligheder for print og montering af billederne enkeltvis eller som collage. Still life fotografi til kommerciel branding arbejder jeg også med, og her kan jeg lave et tilbud til din virksomhed.

Facade_Photoriet_0361_1_www

Før og under optagelsen
Det er de færreste, som har prøvet situationen før. Derfor taler vi sammen inden optagelsen om formål, påklædning og levering. Optagelsen varer almindeligvis  en halv time, men jeg sætter en time af.
I galleriet
Du kan altid se et udvalg af professionelle print, som måske kan passe som udsmykning til dit hjem. Jeg har især serier af nordatlantiske temaer, men bestil gerne en fremvisning, hvis du søger noget specielt.
I april viser jeg en serie billeder fra Island. Tilmeld dig mit nyhedsbrev, så får du invitation.
Billedservice
Jeg restaurerer også gamle fotografier. De scannes, retoucheres og printes til den størrelse, du ønsker.
Professionelle print af dine egne billeder laver jeg også. Nu også store formater.
Hvis du selv har en fil eller en tegning, som du har brug for et print af, så kan jeg også hjælpe dig med det.
Tryksager
Visitkort, flyers, plakater og kalendere produceres på bestilling.

Museummerchandise
Jeg har lavet flere lokale Frederiksberg-souvenirs bl.a. Faircottons tekstiltryk på øko – Fairtrade – mærket bomuld som isbjørnebluser, t-shirts, muleposer, forklæder. Også postkort og unikke køleskabsmagneter.

Hjertelig velkommen i Photoriet!  Atelier og galleri i krydsfeltet mellem Frederiksberg, Vesterbro og Valby. Lige op ad Carlsberg Byen.

 

 • Bestil venligst tid for portrætfotografering på tlf. 5150 6541 eller send en forespørgsel til ams@photoriet.dk

  Atelier, butik og galleri ligger i Pile Allé 55A.
  Tæt på bus 8A og 26.
  Gratis parkering 2 timer.

  Telefon og mail er altid åben, så vi kan finde en tid, der passer dig.
  Jeg fotograferer også udvalgte lørdage og søndage i og uden for atelieret.